Mar i Platges

Moraira llueix nou mur i mirador a la platja de l'Ampolla

El mur es va esfondrar amb el temporal Glòria i ara ha estat reparat convertint-lo també en un espai enjardinat i millorat
El mur de la platja de l'Ampolla / Ajuntament de Teulada

Aquest matí ha tingut lloc la visita a les obres concloses del mur de la platja de l'Ampolla a Moraira. A la trobada han acudit el regidor de Serveis Generals, José Antonio Bisquert; el regidor de Platges, Luis Caballero; l'alcalde i el regidor d'Infraestructures, Raúl Llobell; i la responsable de lempresa local adjudicatària, Joana Vives.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que «tal com es va prometre, el mur està reconstruït i llest per gaudir des de la temporada estival. Tant els residents com els turistes ja poden visitar el mirador de l'Ampolla, un espai enjardinat, reparat i millorat».

Cal assenyalar que aquestes obres han suposat una inversió de 130.228,89 € (IVA inclòs) per al consistori, amb la màxima garantia de 5 anys oferida per l'empresa local adjudicatària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *