Societat

Ondara anima a presentar candidatures per als 'Premis 9 d'octubre'

Les candidatures es podran presentar fins al 9 de setembre per registre d'entrada a l'Ajuntament oa la Casa de Cultura
Edifici consistorial / Ajuntament d'Ondara

Des del Ajuntament d'Ondara s'ha volgut recordar a la ciutadania que fins al 9 de setembre es podran presentar les candidatures als Premis 9 d'octubre que impulsarà el mateix consistori. Es presentaran per Registre General, podent fer-se tant a l'Ajuntament d'Ondara com a la Casa de Cultura.

Cal destacar que el ple de l'Ajuntament d'Ondara del passat mes d'octubre del 2021 va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics (Equip de Govern PSPV-Compromís, PP i Ciutadans), la modificació del reglament de concessió de condecoracions, honors i distincions l'Ajuntament perquè els nomenaments dels Premis 9 d'Octubre s'iniciïn amb la corresponent proposta de qualsevol veí/veïna major de 16 anys o associació del poble registrada al Registre d'Associacions de l'Ajuntament, entre l'1 de gener i el 9 de setembre, per poder lliurar els guardons a l'octubre.

L'Ajuntament disposarà dels mitjans necessaris per garantir la màxima difusió de les Distincions Commemoratives del 9 d'octubre i animar la ciutadania a presentar-hi candidatures. L'Ajuntament d'Ondara anomenarà un jurat independent format per tres persones relacionades al món de l'Art, la Cultura, la Ciència, l'Educació o qualsevol disciplina relacionada amb les candidatures presentades.

Un cop examinades les candidatures per part del jurat, i havent practicat les diligències necessàries per comprovar els mèrits o serveis prestats dels proposats, aquest emetrà informe fonamentat de les persones o entitats que han de ser guardonades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *