Festes

Programació festes Sants de la Pedra de Teulada 2022

Actuacions musicals, sopars populars, actes religiosos o la tradicional 'Gran Dansà del Raval' són alguns dels actes d'aquest any
Portada del fulletó amb la programació de les festes / Ajuntament de Teulada

Actuacions musicals, sopars populars, actes religiosos o la tradicional 'Gran Dansà del Raval' són alguns dels actes que ha organitzat la Comissió de Festes 2022 per commemorar la festivitat popular en honor als sants Abdó i Senén, coneguts com “Sants de la Pedra”, al barri del Raval, del 28 de juliol al 3 d'agost.

La regidora de Festes del Ajuntament de Teulada, Rosana Caselles, ha recordat "la tasca que cada any realitzen grups d´amics i familiars, posant tota la seva il·lusió perquè residents i visitants de la localitat gaudeixin d´aquesta festivitat, especialment els veïns i veïnes del Raval".

PROGRAMACIÓ FESTES SANTS DE LA PEDRA TEULADA

DIJOUS 28 DE JULIOL
20:00 h. Entrada de la 'murta' a càrrec de la Comissió de Festes Sants de la Pedra 2022.
23:00h. Decoració del carrer, repartiment de coca maria i mistela a tots els assistents. Gentilesa del Celler Cooperatiu Sant Vicent Ferrer de Teulada.

DIVENDRES 29 DE JULIOL – “DIA DE LA VESTRA”
20:00 h. Pujada dels sants Abdó i Senén, amenitzat per la Colla El Falçó.
21:30h. Sopar popular de pa i porta.
23:00h. Festa assegurada amb l´actuació del Rull de Pedreguer.

DISSABTE 30 DE JULIOL – “DIA DELS SANTS DE LA PEDRA”
19:00 h. Solemne missa en honor als nostres sants Abdó i Senén. En acabar la missa tindrà lloc 'Gran Dansà del Raval' que aquest any celebra el seu 25è aniversari, pel Grup de Danses Font Santa de Teulada. Seguidament, es repartiran els rams als festers del proper any i, tot seguit, tindrà lloc el sopar popular.
00:30 h. Actuació de l'orquestra Dr. Jekyll.

DIUMENGE 31 JULIOL
12:00 h. Degustació de Vermut per gentilesa del Celler Cooperatiu Sant Vicent Ferrer de Teulada. Seguidament, es repartirà la carn per a aquelles persones inscrites al concurs de paelles, a més de cervesa cortesia de Sevisal i Bodegas Blasco.
S'admetran les inscripcions per al concurs de paelles fins divendres a la nit. El lloc dinscripció serà el Casal fiestero.
14:00 h. Concurs de Paelles. Cantem i ballem amb la xaranga “Alaburié 2.0”
20:00 h. Teatre Infantil (campanya de difusió de música i teatre de la Diputació Provincial dAlacant).
22:00h. Sopar popular de pa i porta.

DILLUNS 1, DIMARTS 2 I DIMECRES 3 D'AGOST – “BOUS AL CARRER”
De les 19:00h fins a les 22:00h Solta de vaquetes a càrrec de la ramaderia 'Coves' i, tot seguit, tothom al carrer a sopar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *