Sanitat

Teulada Moraira i l'Ugly MC ambienten les sales de pediatria de l'Hospital La Fe gràcies a les donacions

La nova imatge de les estades hospitalàries ha estat possible gràcies a l'acte benèfic 'Ugly Day', celebrat pel club motard a la localitat
L'alcalde de Teulada Moiraira, membres de l'Ugly MC i personal sanitari veient el resultat de l'ambientació / Ajuntament de Teulada

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell; la regidora d'Infància i Adolescència, Verónica Martínez; representants del Ugly MC; i representants de lestudi Barreira Art+Disseny; van visitar el Hospital de la Fe de València per veure el resultat de les noves decoracions elaborades per l'estudi a les sales d'hospitalització pediàtrica 'Pediatria Majors de Quatre Anys' i de 'Cirurgia Pediàtrica', torres E i F respectivament.

La nova imatge de les estades hospitalàries ha estat possible gràcies a l'acte benèfic Ugly Day, celebrat pel club motard Ugly MC a Teulada Moraira el passat mes de novembre, un esdeveniment multitudinari que es preveu repetir els propers anys amb diferents fins solidaris. L'alcalde del municipi ha agraït "a tots els que han fet possible que aquest projecte sigui una realitat".

“La millor recompensa d'aquesta obra social és veure que hem pogut convertir un espai hospitalari en un lloc acollidor, colorit i que permet als nens i nenes interactuar-hi. Una gratificant forma de treure somriures als que més ho necessiten”, ha assenyalat Llobell.

La primera de les ambientacions, localitzada a la Torre E, s'ha inspirat a crear uns espais a través dels quals els pacients poden sortir de l'hospital i evadir-se de l'entorn que els envolta. “Finestres al món” és un projecte de vinil amb la tècnica 'Paper Cut'. Una tècnica que crea una sensació tridimensional als dibuixos i dota els diferents decorats de diferents parts del món de profunditat.

Per a la segona sala, ubicada a la torre F, s'ha pensat al projecte WoodLand, una ambientació inspirada en contes populars dels cinc continents. Per què el sol i la lluna viuen al cel conte popular africà; El porquet verd d'Amèrica; Momotaro, el nen préssec d'Assia; L'or del Leprechuan d'Europa i El temps del somni d'Oceania; són els cinc contes que els nens i nenes podran anar descobrint durant la seva estada. D'aquesta manera, es vol aportar diversitat gràfica i cultural al disseny.

Ambientació interactiva

Aquests espais comptaran amb una part interactiva amb realitat augmentada. A través de codis QR, els i les pacients podran al projecte “Finestres al Món” descobrir el moviment i el so d'aquests llocs cap als quals s'obre la finestra.

Al projecte 'WoodLand”, un món de fantasia es descobreix la llegir els codis QR. Aquests permetran als petits escoltar i conèixer aquests contes populars carregats de missatges positius.

 

Hospitalització Pediàtrica La Fe

Durant l'any passat, per les sales d'hospitalització de la Torre E i F de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe hi van passar més de 2.000 menors.

En concret, a la torre E van ingressar el 2021, 998 pacients més grans de quatre anys que requerien assistència de pediatria general, neuropediatria, pediatria infecciosa, endocrí infantil, digestiu infantil, metabulopaties, pneumologia, cardiologia, reumatologia, hematologia, nefrologia o psiqui.

Per la seva banda per a la Torre F dedicada a cirurgia pediàtrica, van estar ingressats 1.123 pacients als quals se'ls van realitzar intervencions de cirurgia general, neurocirurgia, traumatologia, urologia, maxil·lofacial otorinolaringologia, oftalmologia i cirurgia plàstica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *