Societat

Teulada Moraira obre al públic els nous parcs infantils

L'Ajuntament ha finalitzat la instal·lació i millora de tots els parcs i jocs infantils amb una subvenció de la Diputació de 97.743 €
El nou parc de Platgetes / Ajuntament de Teulada

Des de la regidoria de Serveis Generals de l'Ajuntament de Teulada, delegada a José Antonio Bisquert, s'ha finalitzat la instal·lació i millora de tots els parcs i jocs infantils a les places públiques de Teulada Moraira.

Aquest projecte, el pressupost base de licitació del qual és de 97.743,65€, està subvencionat íntegrament per la Diputació Provincial d'Alacant.

Entre les millores realitzades s'ha plantejat una nova zona d'ombra a la plaça VI Centenari, la creació d'un nou parc a la zona enjardinada de les Platgetes; i la renovació dels terres i parcs de la biblioteca pública de Teulada, de la plaça Tresmall i de la plaça Palangre de Moraira.
José Antonio Bisquert ha assenyalat que aquestes actuacions “suposen una millora en el desenvolupament vital dels més petits del nostre municipi, ja que és un servei imprescindible del que gaudeixen diàriament les famílies que viuen i visiten Teulada Moraira”.

Cal assenyalar que el Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA) ha estat l'encarregat d'escollir el disseny del mobiliari dels nous parcs, “doncs ens importa la seva opinió i són ells els qui en gaudiran més que ningú” ha assenyalat la regidora d'Infància i Adolescència, Verónica Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *