Esports

Teulada Moraira obre dues noves pistes de tennis

L'objectiu de l'Ajuntament és centralitzar les instal·lacions en una ciutat esportiva, en aquest cas situada a Teulada
L'Alcalde i Regidor d'Esports de Teulada Moraira / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada finalitza les obres de construcció de les dues noves pistes de tennis a Teulada. L'objecte del projecte ha estat dotar l'actual zona esportiva ubicada al carrer València amb la instal·lació de dues pistes de tennis de resina multicapa. Aquestes estaran obertes al públic a partir de dilluns que ve, 18 de juliol.

L'horari d'obertura és de dilluns a dijous, de 09 ha 15 hi de 16 ha 22 h; divendres de 16h a 22h; i dissabtes de 9h a 13h i de 16h a 21h. Els usuaris podran realitzar les reserves a través de la web.

El pressupost destinat a les dites obres, subvencionades per la Diputació d'Alacant, és d'un total de 157.996,97 € IVA inclòs. El regidor d'Esports, Luis Caballero, ha assenyalat que aquest nou projecte “essent una necessitat per al municipi, ja que es donarà ús a un espai esportiu per a una activitat tan demandada com és el tennis”.

Per la seva banda, Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha volgut afegir que “aquest és un dels molts projectes en marxa per a la millora de Teulada Moraira, sent una prioritat a l'agenda política la inversió en la qualitat dels serveis públics. Complim, a més, amb un dels nostres objectius: centralitzar les instal·lacions en una ciutat esportiva, de manera que puguem acudir a un únic espai per fer tota mena d'activitats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *