Medi ambient

Teulada Moraira organitza tallers d'educació i sensibilització ambiental per a nens

Aquestes activitats són gratuïtes i es faran a la platja de l'Ampolla els dijous 21 i 28 juliol, i els dijous 4 i 11 d'agost
Tallers mediambientals a la platja de l'Ampolla / Ajuntament de Teulada

La regidoria de Medi Ambient del Ajuntament de Teulada ha organitzat unes xerrades educació ambiental obertes al conjunt de la ciutadania en edat escolar. Aquestes activitats són gratuïtes i es realitzaran a la platja de l'Ampolla els dijous 21 i 28 de juliol, i els dijous 4 i 11 d'agost; en horari de 9:30 ha 13:30 h.

D'aquesta manera, es realitzaran quatre jornades de tallers d'educació i sensibilització ambiental, d'acord amb els requisits i les recomanacions de la 'Guia d'interpretació dels criteris Bandera Blava per a les platges' (ADEAC/FEE) amb els objectius següents:

  • Posar en valor la importància del patrimoni ambiental del mar Mediterrani, en general, i del litoral del municipi, en particular, incloent-hi els Espais Naturals Protegits que hi són presents.
  • Promoure el comportament respectuós, sostenible i adequat dels usuaris de les platges i cales del municipi a través de bones pràctiques ambientals a favor de la conservació del patrimoni ambiental esmentat.
  • Compartir amb els participants les principals conseqüències del canvi climàtic en poblacions litorals, incidint en el paper de la praderia de Posidònia oceànica com a embornal de CO2, alhora que es fomenta la reducció, reutilització i reciclatge de residus a la nostra vida quotidiana.

Es realitzaran dinàmiques de temàtica ambiental, contacontes, manualitats i es proporcionarà informació adreçada a nens i adults (visitants nacionals i estrangers) que ajudarà que els usuaris de les platges i cales coneguin la importància d'aquests llocs, en tinguin cura i, sobretot, els sentin com a seus.

El regidor de Medi Ambient i Platges, Luis Caballero, ha destacat la seva importància tallers, ja que permeten “donar a conèixer als més petits el nostre entorn, ensenyar-los a respectar-lo, conservar-lo i cuidar tot allò que fa de Teulada Moraira un lloc amb encant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *