Medi ambient

Teulada Moraira vigilarà les vinyes per evitar abocaments, vandalisme i robatoris

L'Ajuntament contracta vigilància durant la temporada de collita del raïm moscatell a la zona agrícola de les Sorts
Raïm blanc / Couleur (Pixabay)

Teulada Moraira comptarà amb un nou servei de vigilància per a la protecció de la zona agrícola de les Sorts durant el període de collita de la raïm de moscatell, que comprèn de l'1 d'agost al 16 de setembre.

Des de la regidoria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, s'ha sol·licitat aquest servei a causa dels danys ocasionats als ceps de raïm i les escombraries abocades als camps. Només l'any passat es van perdre més de 2.000kg de raïm moscatell a causa dels abocaments de residus, petjades d'animals i persones, i robatoris a les collites; un dany irreversible per a les famílies que viuen aquesta producció.

El regidor de l'àrea, Alejandro Llobell, ha enviat un missatge de conscienciació a la ciutadania, tot destacant “la importància de cuidar i mantenir l'entorn que ens envolta, ja que els camps de raïm moscatell són part de la nostra cultura, de la nostra economia i un patrimoni turístic que entre tots hem de protegir”.

L´edil ha insistit que hem de ser conscients de la cura del nostre entorn en tots els àmbits de la nostra vida. “No només serveix de reciclar a casa nostra, també quan visitem llocs bonics com ho és el nostre municipi, hem de tractar de no deixar empremta per on trepitgem”, ha afegit Llobell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *