Obres

Xàbia condiciona el camí dels Castellans per minimitzar els problemes en el trànsit

L´Ajuntament està treballant en la rescissió del contracte amb l´empresa adjudicatària per haver incomplert els terminis d´execució
Operari treballant al Camí dels Castellans / Ajuntament de Xàbia

El departament de Urbanisme està condicionant el camí dels Castellans per millorar la seguretat en el trànsit. En els darrers dies s'ha sotjat, retirat graves i alineat l'esglaó que havia quedat al voltant de les trampes dels pous de registre.

Cal tenir en compte que és una adequació temporal de manera que la velocitat de circulació ha de ser reduïda, adequada a qualsevol espai en obres (s'ha senyalitzat que el màxim seran 20 quilòmetres per hora).

La regidora d'Urbanisme, Pepa Gisbert, ha explicat que l'Ajuntament ha fet aquesta intervenció provisional després que l'empresa que estava executant l'ampliació de la xarxa de clavegueram que discorre pels Castellans hagi abandonat l'obra deixant el vial sense pavimentar.

Gisbert ha afegit que els serveis tècnics de l'Ajuntament estan treballant en la rescissió del contracte amb aquesta empresa (Categor Obres i Projectes) per haver incomplert els terminis d'execució. Després es tornarà a licitar l'obra restant (només queda per instal·lar 150 metres de canonades dels 1.192 metres que contemplava el projecte i asfaltar el carrer), una tramitació que es pot prolongar durant mesos, per la qual cosa calia intervenir per garantir una seguretat mínima els residents i els usuaris d'aquesta via.

Gisbert ha lamentat les molèsties i els problemes que ha generat al veïnat l'incompliment de l'empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *