Serveis Públics

Xàbia activa l'ecoparc mòbil a partir de l'1 d'agost

Servirà per acostar a les zones urbanes aquest servei i conscienciar sobre la necessitat de dipositar els estris i residus a l'ecoparc
Infografia de l'ecoparc / Ajuntament de Xàbia

El departament de Serveis del Ajuntament de Xàbia, en col·laboració amb l'empresa encarregada de la recollida i neteja viària TETMA, posa en marxa el ecoparc mòbil a partir de la setmana que ve amb intenció de facilitar el reciclatge de material electrònic als veïns dels nuclis urbans i alhora conscienciar sobre la necessitat d'anar a l'ecoparc fix (Travessia Les Sorts) per dipositar els estris i altres residus.

Aquest ecoparc itinerant serà dilluns, 1 d'agost, a la placeta del Convent (poble); dimarts 2 a Jaume I (port) i dimecres 3 a Av Libertad (al costat de la zona de taxis de l'Arenal). Després, es desplaçarà a dos dels punts verds que més problemes d'abocaments incontrolats estan acumulant; Les Cansalades (dijous) i el Saladar (5 d'agost).

El punt mòbil estarà de 9 a 14 hores ia més apropar a les zones urbanes aquest servei servirà per aclarir dubtes sobre la destinació de qualsevol tipus de residu i informar sobre l'altre ecoparc.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *