Festes

Xàbia celebra les festes populars de la plana en honor a la Mare de Déu dels Àngels

Del 29 de juliol al 2 d'agost tindran lloc sopars populars, revetles i activitats infantils, entre d'altres
Els majorals de la Plana de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

Divendres que ve, 29 de juliol, torna la música i la germandat a La Plana de Xàbia per celebrar els seus festes en honor a la Verge dels Àngels després de dos anys de pandèmia. La festivitat, de caràcter popular i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Festes, es perllongarà fins al 2 d'agost.

PROGRAMACIÓ FESTES LA PLANA DE XÀBIA 2022

El programa preparat pels majorals arrenca divendres; a les 22:00 hores es podrà gaudir d´un sopar de germanor, una tómbola i una rifa. Tot seguit, tocarà l'orquestra Pacific Blue.

El dissabte a les 18:00 hores se celebrarà la tarda del nen amb un berenar i diverses activitats infantils ia les 22:00 hores tornarà el sopar de germanor, la tómbola i la rifa. En acabar, hi haurà discomòbil d'aibax&bup amb Toni Bup i Maga djs.

Dimarts, 2 d'agost i festivitat de la Mare de Déu dels Àngels, a les 12.00 hores tindrà lloc la celebració eucarística al monestir presidida per l'Arquebisbe de València, Esteban Escudero Torres. Seguidament tindrà lloc la tradicional processó al voltant del santuari acompanyada de dolçaina i tabalet. Per acabar, hi haurà un vi d'honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *