Mar i Platges

Xàbia informarà sobre les condicions marítimes per prevenir riscos a què fan excursions per la costa

L'Ajuntament avisarà dels punts amb corrents o trencants per evitar el rescat de qui s'aventura o desconeix el litoral
Costa de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

La regidoria de Platges de Xàbia, amb la col·laboració de l'equip de socorrisme de Creu Roja, facilitarà a través del seu canal de Telegram informació sobre les condicions marítimes per prevenir dels possibles riscos que es poden trobar les persones que tinguin intenció de fer-ne alguna excursió per la costa.

Aquesta previsió s'emetrà quan les condicions marítimes i meteorològiques ho aconsellin, detallant els punts del litoral on es poden generar corrents o trencants per evitar situacions de perill a les persones que s'aventuren sense tenir experiència o desconeixen les característiques de la costa.

El canal és https://t.me/infoplayasxabia, el mateix que la regidoria utilitza per informar sobre quan queda complet l'aforament a les cales.

Així mateix, s'ha preparat una infografia sobre els consells bàsics d'autoprotecció a l'hora de preparar una ruta, que van des de tenir el mòbil carregat per poder fer qualsevol trucada d'emergència fins a avisar un familiar de l'hora de sortida i d'arribada, descansar i hidratar-se correctament, fer ús dels mitjans oficials per informar-se de l'estat del mar i sobretot no ficar-se al mar quan hi hagi bandera groga.

 

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *