Obres

Xàbia redueix l'horari de les obres sorolloses durant l'estiu

Les obres que generen soroll queden prohibides des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost per intentar conciliar el descans amb l'activitat

Des d'avui 1 de juliol i fins al 31 d'agost, torna a Xàbia la normativa que regula el horari a les activitats que generen soroll i vibracions. L?alcalde, José Chulvi, ha emès un bàndol per intentar conciliar el descans amb l?activitat que provoca sorolls. Així, queden prohibides des de les 15 hores a les 17 hores i des de les 20 hores a les 9 del matí, a més de diumenges i festius.

Tenint en compte la qualitat eminentment turística del municipi, l'Ajuntament de Xàbia controlarà especialment aquelles activitats referides a actes d'ús, transformació i edificació del sòl, subsòl i vol susceptibles de generar pertorbacions per emissions de sorolls a llocs públics i privats, oberts o tancats i sigui quina sigui la font del soroll.

HORARI REGULACIÓ OBRES SOLIDOSES

I.- Horari diürn: de 9 hores a 15 hores i de 17 hores a 20 hores.

Horari nocturn: resta

Diumenges i festius: amb caràcter general estan prohibides totes les activitats que ocasionin sorolls i vibracions.

II.- A tot el terme municipal des de les 15 hores a les 17 hores i des de les 20 hores fins a les 9 del matí no es podran realitzar treballs capaços de produir nivells de sorolls i vibracions que puguin molestar el veïnat i sancionats a la normativa vigent.

III.- Queda prohibida la realització d'obres a la via pública, llevat de casos d'urgència i obres municipals.

IV.- En atenció a la gravetat del perjudici causat, al nivell de soroll transmès així com en els casos de molèsties manifestes als veïns, lAjuntament podrà ordenar la suspensió immediata del funcionament de la font pertorbadora fins que siguin corregides les deficiències.

V.- Per part de la Policia Local es vigilarà el compliment daquestes disposicions, donant compte de les infraccions que seran sancionades de conformitat amb les disposicions legals vigents en la matèria.

VI.- Es recomana el compliment d'aquestes disposicions, cosa que redundarà en benefici de la Comunitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *