Societat

'Zero Zero Fest', el festival sense alcohol ni drogues per a joves a Teulada Moraira

Aquesta iniciativa, proposada pel Consell d'Infància i Adolescència, té per objectiu celebrar el celebra el Dia Internacional de la Joventut
Cartell del 'Zero Zero fest' / Ajuntament de Teulada

La regidoria de Joventut del Ajuntament de Teulada, delegada a Verónica Martínez, ha organitzat el primer festival zero zero dirigit a joves d'entre 12 i 30 anys.

Així, aquest 12 d'agost a partir de les 21:00h, es convida tots els joves del municipi i rodalies a assistir al 'Zero Zero Fest'. L´entrada és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar. Els 200 primers assistents tindran beguda i entrepà gratuïts.

Per al desplaçament hi haurà un servei de autobús gratuït bidireccional Teulada – La Font Santa – Moraira amb els següents horaris previstos:

  • Sortida des de la parada de bus davant del Consum de Teulada direcció Font Santa: un viatge a les 20:15h.
  • Sortida des de la parada Espai La Senieta de Moraira direcció Font Santa: un viatge a les 20:45h.

A partir de les 1:30h que finalitzen els actes, hi haurà servei de bus de tornada a casa.

  • Sortida des de la Font Santa direcció Teulada: un viatge a les 1:30 hi un altre a les 2:30 h.
  • Sortida des de la Font Santa direcció Moraira: un viatge a les 2:00 hi un altre a les 3:00 h.

El festival estarà amenitzat amb diferents estils musicals a càrrec de Palmer DJ Set, Tesa i Aina Palmer. Cal assenyalar que els estils han estat proposats per alumnes de l'IES Teulada, que a través d'una enquesta amb el departament de música i els tècnics de joventut van marcar les seves preferències.

«L'escolta activa als nostres joves és fonamental i fruit d'aquests espais de diàleg ha sorgit la idea de fer per primer cop un festival per a joves. Un festival lliure de drogues on actuaran diversos artistes del gènere musical que el mateix alumnat de l'IES Teulada ha triat. Animo tota la joventut de Teulada Moraira i pobles veïns que gaudeixin d'aquest esdeveniment», ha assenyalat la regidora, Verónica Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *