Societat

Álvaro Trigo navegarà amb caiac des d'Eivissa fins a Xàbia per donar visibilitat a la migració per mar

Serà una travessia de gairebé 100km que durarà entre 22 i 24 hores i començarà el 14 d'agost
Cartell de la travessia / Ajuntament de Xàbia

El triatleta Álvaro Trigo navegarà a caiac des Eivissa fins Xàbia el proper 14 d'agost. L'esportista, que és exemple de superació personal, durà a terme aquest repte per donar visibilitat a les vides que es perden al mar a causa de la immigració. Serà una travessia de gairebé 100km, amb sortida des de la Platja de l'Hort d'Eivissa el 14 d'agost fins a l'Arenal de Xàbia, que durarà entre 22 i 24 hores amb arribada el dia 15.

El trajecte està organitzat per la ONGD Formació Senegal i patrocinat pel Grup Aire Net, comptant amb el suport del Club Nàutic de Xàbia i els Ajuntaments de Sant Josep de sa Talaia i Xàbia. L'objectiu és recaptar fons i donar visibilitat a Formació Senegal, una ONG valenciana que treballa al Senegal formant joves sense recursos per facilitar-los així l'accés al mercat laboral i evitar migracions perilloses.

Álvaro Trigo va patir un greu accident domèstic el 2018 i estar a punt de morir cremat. Des de la miraculosa recuperació fa reptes solidaris amb l'objectiu de conscienciar les persones i visibilitzar la problemàtica dels més vulnerables. En aquest cas, posa el focus en el drama de la migració per mar que tantes vides s'emporta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *