Cultura

Art al Vent torna a Gata i recupera la normalitat

En aquesta edició són 56 obres de 17 països les que s'exposaran al carrer La Balsa del 12 d'agost al 4 de setembre
Membres de l'equip de govern de Gata i el director de la mostra Art al Vent / Ajuntament de Gata de Gorgos

La regidoria de Cultura del Ajuntament de Gata vol recuperar tota la seva esplendor i tornar a la normalitat amb la XIX edició de l'exposició de Art al Vent que es podrà visitar al carrer La Balsa del 12 d'agost al 4 de setembre.

En aquesta edició són 56 obres de 17 països les que s'exposaran. Les obres han arribat de llocs com Espanya, Itàlia, Argentina, Xina, Rússia, França, Brasil, Mèxic, Regne Unit, USA, Xile, Japó, Haití, Egipte, Polònia, el Marroc, Ucraïna. Per a la regidora de Cultura, un fet important és que han coincidit dues obres dels dos països en conflicte, Rússia i Ucraïna, que, després de parlar amb els autors, lluiran juntes al balcó de l'Ajuntament.

El director de la mostra, Josep Ginestar, ha volgut destacar en l'edició del catàleg a l'origen d'Art al Vent com a relectura d'una tradició, plasmant la imatge dels típics cobrellits que llueixen els balcons els dies de festa i processons.

Tant la regidora de Cultura, Àngels Soler, com Ginestar han coincidit que aquests dinou anys de trajectòria la mostra s'ha consolidat i ha crescut en qualitat. I, com és habitual, s'ha organitzat una variada programació complementària per convidar la gent a sortir al carrer que va des del cinema, actuacions musicals de la colla el Montgó, el grup de danses La Llata, la Banda Juvenil de Gata, presentació del documental Venim de lluny i, com a conclusió de l'exposició, l'actuació de l'Oma, l'Orquestra de la Marina Alta.

Tota la informació de l'exposició es troba a la web de la convocatòria per facilitar laccés a la informació de participants i visitants que poden consultar les novetats.

Programació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *