Política

Compromís per Benissa alerta de fissures als murs de contenció d'un dels dipòsits d'aigua del Collao

El Collao ja va patir un rebentó el 2001 que va causar l'abocament de 4 milions de litres d'aigua, allau que va deixar importants danys materials
Dipòsit d'aigua al Collao / Compromís Benissa

Compromís per Benissa alerta d'esquerdes detectades en un dels dipòsits d'aigua potable ubicats al Collao. I acusa l'equip de govern, el PP i el CIBE, per la seva deixadesa i inoperància davant d'una situació que podria ocasionar un greu problema. A través de les xarxes socials, els valencianistes es fan ressò de la preocupació dels veïns d'aquesta zona, que el 2001 ja van viure l'esfondrament d'una de les parets del dipòsit. Un succés que va provocar una allau d'aigua que va negar cases i cultius. En aquell moment es van abocar quatre milions de litres daigua.

Des de Compromís apunten que les filtracions detectades, ja porten dies, setmanes fins i tot, brotant aigua, ja que s'han generat bassals a la zona que envolta la paret afectada del dipòsit i han tenyit de negre el mur de contenció, com assegura la portaveu de Compromís a l'ajuntament de Benissa, Mari Carme Ronda.

La coalició ha traslladat la denúncia a l'Ajuntament perquè es prenguin les mesures pertinents i se solucioni amb urgència el problema. De moment segueixen pendents d'una resposta, i esperen que aquesta no es demori gaire més, tenint en compte que l'aigua potable és un bé escàs, de primera necessitat, i no es pot permetre la pèrdua d'una gota més, insisteix l'edil valencianista .

Des de Compromís sol·liciten que tècnics de l'ajuntament avaluïn la gravetat de les esquerdes detectades al mur de contenció del dipòsit d'aigua, i evitar així una possible rebentada.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *