Medi ambient

Controlat l'incendi de la Vall d'Ebo

El Consorci Provincial de Bombers ha donat la notícia a les 13.30 hores d'aquest diumenge, afegint que la seva extinció portarà més temps
El barranc de l'encantada afectat pel foc / Ajuntament de la Vall d'Ebo

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha donat la millor de les notícies aquest passat diumenge a les 13:30 hores: el incendi de la Vall d'Ebo es dóna per controlat després d'una setmana de flames intenses.

El foc ha calcinat més de 12.000 hectàrees en un perímetre de cent quilòmetres i ha afectat també altres municipis de la Marina Alta com són Pego, l'Atzúvia, Orba, Sagra, Tormos o Castell de Castells.

L?incendi va començar la nit del 13 d?agost i, amb tots els mitjans aeris i terrestres desplegats, es va aconseguir estabilitzar el divendres 19 del mateix mes. Després d'això, la previsió era donar per controlat l'incendi dissabte passat. Tot i això, els petits rebrots que es van originar pel vent van fer que s'endarrerís fins aquest diumenge, 21 d'agost.

Així mateix, el Consorci ha informat que encara no hi ha previsió que les tasques d'extinció es completin aviat, encara que el foc evoluciona favorablement per l'alta humitat. Per això les brigades d'emergència desplegades al lloc continuaran treballant fins acabar amb l'incendi del tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *