Cultura

El tribut a Tina Turner dóna el tret de sortida a la programació de l'Auditori Teulada Moraira

El musical de la Ventafocs, el ballet d''El llac dels cignes', el primer saló del manga o Mayumaná, són alguns dels esdeveniments oferts
Portada de la programació de l'Auditori Teulada Moraira / Ajuntament de Teulada

El Auditori Teulada Moraira va vibrar amb l'espectacle internacional homenatge a la Reina del Rock i del Soul, Tina Turner. Després de l'èxit del tribut, vingut directament des de Londres, un dels temples de la cultura de la Marina Alta arrenca el seu programació escènica i activitats des del mes dagost fins al desembre.

Programació

agost

La programació té la propera parada el 31 d'agost amb la Gran Gala Lírica. Una producció de la companyia d'Òpera 2001 amb orquestra en directe, formada per músics professionals de la Comunitat Valenciana i dirigida pel mestre Daniel Abad Casanova. També intervindrà en la posada en escena la companyia de Ballet de Carmen & Matilde Rubio i un elenc de solistes internacionals de gran nivell que repassarà els èxits dels títols operístics més coneguts. Es rebrà els assistents amb una copa de vi cortesia de la Celler de Teulada.

Els dies 24, 25 i 26 d'agost es comptarà amb VII Mostra Curts de Moscatell, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Teulada i l'ACAT (Associació Cultural Amics de Teulada). Cada dia es projectaran una selecció dels curtmetratges participants a aquesta mostra. L´entrada és lliure.

Setembre

Els dies 1 i 9 de setembre tindrà lloc Alere/Dolia, la mostra d'enoturisme i gastronomia on es posa en valor a través de la gastronomia els productes més autòctons del nostre territori, com ara el raïm moscatell i el gran rebost que ens ofereix la Mediterrània. Ostentarà el càrrec de xef Alere/Dolia 2022 el gran mestre de la cuina Quique Dacosta.

El 24 de setembre l'Auditori Teulada Moraira s'omple de màgia amb la presència del Mag Yunke i el seu espectacle L'origen. Yunke ostenta des de l'any 2021 el títol de millor mag del món.

Octubre

El dia 1 i 2 d'octubre aquest espai obert a la cultura acull el I saló Manga i l'Oci de la Cultura Japonesa. Una proposta de la Regidoria de Joventut.

Divendres 7 d'octubre gaudirem del concert Curtis on Tour, que oferirà el quartet amb Piano i Soprano del prestigiós Institut de Música de Filadèlfia.

A més, després de l'èxit aconseguit en aquest espai torna de nou el grup internacional de percussió afamat Mayumanà. La cita serà el 8 doctubre.

La representació teatral de lobra Delírium tindrà lloc el 14 doctubre, a proposta de la Regidoria de Joventut.

El 16 d'octubre, considerats com un dels millors septets la banda de Nova Orleans, els Bourbon Street Stompers i el vocalista Josua Stewart tornen de nou per oferir el jazz tradicional.

El 28 d'octubre rebrem la Jove Orquestra de Saxònia. I el 5 d'octubre arriba des d'Itàlia Queen Revolution, reconegut com el millor tribut a Queen.

També se celebrarà al mes d'octubre el concert commemoratiu dels 50 anys de la Coral Teuladina.

Novembre

Al mes de novembre tindran lloc les actuacions musicals que la Agrupació Musical Cultural de Teulada dedica a la seva patrona Santa Cecília, així com també la XXI Fase Autonòmica de l'edició del Premi d'interpretació per a solistes de grau professional, a la Trobada d'Intercentres Melòmans.

Desembre

Es començarà al mes de desembre amb l'obra teatral per a escolars Bésame, de Pepa Cases, a proposta de la Regidoria d'Igualtat.

El 11 de desembre arribarà l´espectacle familiar Ventafocs, la màgia del musical. I el 17 de desembre, la International Ballet Company convida, dins de la Gira d'Hivern 2022, a gaudir d'una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet: El llac dels cignes.

I, finalment, els dies 27 i 28 de desembre tindrà lloc un Taller de Robòtica a proposta de la Regidoria de Joventut.

Sens dubte, una programació variada on poder gaudir de la cultura. Cal recordar que ja es poden adquirir les entrades d'alguns dels espectacles a través de www.auditoriteuladamoriara.es ia l'Ajuntament de Teulada, Espai La Senieta de Moraira i/o taquilles de l'auditori. Per a qualsevol informació que calgui es pot contactar al 965 740 445.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *