Esports

El Trinquet d'Ondara es prepara per a un desafiament amb Marc i Tomàs II contra Francès i Fèlix l'1 de setembre

Marc i Tomàs II es batran amb Francès i Fèlix amb 3.000 euros de sortida a la corda, i amb Barraca i Ausina com a feridors
Els jugadors fent la 'reballà' / Ajuntament d'Ondara

Aquest matí s'ha presentat al Trinquet Municipal d'Ondara el Gran Desafiament de Pilota, modalitat escala i corda, que s'ha organitzat per al proper dijous 1 de setembre 2022 per part de la Fundació de Pilota Valenciana (de la mà del trinquet Daniel Ribera) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria d'Esports.

Els desafiaments són una peça essencial per continuar mantenint la flama dels reptes tant per als jugadors com per als aficionats; i el Trinquet Municipal d'Ondara serà la propera seu on es visqui aquest tipus de cartell en la modalitat d'escala i corda. Marc i Tomàs II es batran amb Francès i Fèlix amb 3.000 euros de sortida a la corda. Un duel que comptarà amb Barraca i Ausina com feridors, i tindrà lloc a les 18.00 hores amb una partida prèvia de juvenils a les 16.30 hores. El preu únic de l´entrada serà 10 euros.

L´esdeveniment esportiu ha estat presentat avui per l´Alcalde d´Ondara, José Ramiro; la regidora dEsports, Mar Chesa; el trinqueter Daniel Ribera; els pilots Marc, Tomàs II, Francès i Fèlix; i els feridors Barraca i Ausina. A la presentació han aprofitat per fer la reballà. Francès i Fèlix han guanyat i han triat de feridor a Barraca. Cal esmentar que han estat els mateixos jugadors els que han llançat el repte. Es veuen capaços de superar l'altre equip i es volen mesurar en aquest tipus de partides. Una aposta valenta i que garanteix un espectacle dintercanvis i quinzes.

L'Ajuntament d'Ondara, per mitjà de la Regidoria d'Esports, continua apostant així per la pilota. Sentiu habitual al calendari estival, el Trinquet d'Ondara, que compleix aquest any el seu 150 aniversari, no para de créixer dins de la programació d'elit i la celebració d'aquest desafiament segur que implica un altre pas més en el futur del trinquet ondarenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *