Cultura

Gran Gala Lírica per acomiadar l'estiu a l'Auditori Teulada Moraira

Aquest dimecres 31 d'agost l'auditori acull un espectacle de ballet, orquestra amb músics de la Comunitat Valenciana i solistes lírics
Cartell anunciador de la Gran Gala Lírica / Auditori Teulada Moraira

Aquest dimecres, 31 d'agost, el Auditori Teulada Moraira acull una Gran Gala Lírica amb tot un elenc de professionals per gaudir-ne. La gala anirà acompanyada, abans de començar, d'una copa de vi per gentilesa de la Celler de Teulada.

La companyia Òpera 2001, amb més de 30 anys en la producció d'espectacles lírics a tot Europa, comptarà amb la participació de la seua orquestra amb músics de la Comunitat Valenciana sota la direcció, com a convidat especial, al Mestre Daniel Abad Casanova.

El Ballet de Carmen i Matilde Rubio, coneguts pel públic de l'auditori per les seves col·laboracions en les produccions de Carmen i La Traviata, realçaran aquesta GRAN GALA LÍRICA amb coreografies de Matilde Rubio als Intermezzos de Carme i Cavalleria Rusticana, entre d'altres.

Aquesta gala compta amb els grans solistes: Hèloïse Koemgen-Bramy, guanyadora del Concurs Líric Internacional d'Alacant i assídua a grans teatres europeus va ser l'exitosa soprano que va interpretar la difícil Abigail de l'últim NABUCCO, també representat la primavera passada en aquest espai cultural.

A més, també hi haurà David Baños, tenor murcià i convidat a grans teatres europeus d'òpera a Itàlia, Polònia, Romania, França, etcètera. I Paolo Ruggiero, un dels grans barítons europeus.

El programa escollit és sobretot popular i molt conegut del gran públic però alhora representa un recorregut sobre el gran repertori líric amb compositors tan indiscutibles com Bizet, Verdi, Puccini, Macagni, etcètera.

Les entrades poden adquirir-se a través de la web de l'auditori i als punts de venda de les taquilles de l'auditori, SIT Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta a Moraira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *