Societat

La Flower Power de Teulada Moraira recapta 4.500 euros per als nens i nenes hospitalitzats a La Fe

Aquest esdeveniment, solidari i benèfic, fa set edicions que col·labora amb causes socials, arribant a recaptar un total de 18.000 euros
Cartell anunciador / Ajuntament de Teulada

La Flower Power Party, organitzada per Toño i Rudi en col·laboració amb el Club Motero Ugly MC i el Ajuntament de Teulada, recapta 4.500 euros que seran íntegrament destinats als diferents projectes per als nens i nenes que resideixen al Hospital La Fe de València.

Aquest esdeveniment, solidari i benèfic, porta set edicions col·laborant amb causes socials, arribant a recaptar un total de 18.000 euros fins avui. L'última acció realitzada va ser la decoració dels passadissos i les estades de l'àrea d'oncologia infantil de l'Hospital La Fé.

Amb aquesta darrera recaptació l'Ugly MC començarà la segona part del projecte que va iniciar l?any passat, cobrint les zones d?UCI de pediatria, nounats i obstetrícia de l?hospital. D'aquesta manera, aquestes zones quedaran més ben ambientades, fent el més agradable possible el dia a dia els nens, nenes i familiars durant el pas per l'hospital.

Des de l'Ajuntament de Teulada, s'agraeix la col·laboració i la participació altruista i desinteressada de totes les entitats, associacions i persones que han fet possible aquest acte de solidaritat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *