Societat

La Xarxa Jove de la Marina Alta organitza el II Art Jove a la Marina

Els joves de 16 a 30 anys de la comarca que hi estiguin interessats ja poden inscriure's a l'exposició col·lectiva itinerant
Cartell de la II Art Jove a la Marina / MACMA

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta convoca les bases per participar a la segona edició de l'exposició col·lectiva itinerant Art Jove a la Marina.

Després de l'èxit de participació de la passada edició, la Xarxa Jove de la MACMA convoca aquesta edició que va adreçada a joves de 16 a 30 anys residents de la Marina Alta. L'exposició tindrà lloc durant el 2023 a diferents municipis de la comarca i compta amb dues modalitats: exposició a sales d'interior o intervenció urbana.

El mes de juny passat es va iniciar la primera fase d'aquest projecte artístic, basada a convocar tots els municipis de la Marina Alta a participar a ser poble acollidor per al 2023, sent els següents: Gata de Gorgos, Pego, Benissa, Dénia, Teulada Moraira, Ondara, Pedreguer i Xàbia.

Actualment ens trobem a l'execució de la segona fase d'aquest ambiciós projecte comarcal, basada en la investigació de joves artistes de la comarca. Les persones interessades poden participar en les següents modalitats: grafits, pintura, escultura, dibuix digital, fotografia, il·lustració i instal·lació plàstica.

Les inscripcions són fins al 31 d'octubre del 2022 i les bases estan publicades a www.macma.org/joventut. Per a més informació, podeu contactar amb els diferents Centres d'Informació Juvenil de Calp, Pedreguer, Benissa, Teulada Moraira, Dénia, Xàbia, Pego, Ondara i Gata de Gorgos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *