Societat

LactArte: un esdeveniment per fotografiar la lactància materna

Ondara acull l'11 de setembre el projecte que consisteix a crear una bonica composició de cossos nus al Jardí del Son
Una mare donant pit al seu fill / @analuzia_art (Instagram)

Diumenge que ve, 11 de setembre, el Jardí del Somni d'Ondara acollirà l'esdeveniment LactArte: més enllà de l'aliment. Un projecte que consisteix a crear una bonica composició de cossos nus per tal de reivindicar la necessitat de crear consciència i donar veu a la importància de la lactància materna.

Amb motiu de la setmana internacional de la lactància, Ana Luzía, que es dedica a l'acompanyament de la maternitat i la criança, i Natalia, fotògrafa artística, han creat aquest esdeveniment que espera ser una gran trobada de mares i famílies de la Marina Alta.

Les organitzadores el defineixen com «un esdeveniment en comunitat de mares per compartir, créixer i crear juntes». També podràs compartir l'experiència amb la teva parella, a més de amb el teu fill. Les persones interessades poden obtenir més informació a través de la web creada per a l'esdeveniment de LactArte: més enllà de l'aliment.

Programació

9:00 h. Benvinguda i ronda de presentacions per conèixer-se entre les mares presents.

10:00 h. Cercle per tractar la Lactància des d'un pla més emocional. Guiat per Sara Hannan, professional consultora en lactància, i acompanyada per Ana Luzía.

11:30h. Dinar sa, tot natural i casolà.

12:00 h. Sorteig i sessió LactArte. Podràs gaudir d´una sessió de fotos professional amb BodyArt privada per a tu i el teu petit/a allà mateix.

Alhora, hi haurà una activitat en grup sobre la lactància mentre la mare i el/la petit/a es fan la seva sessió de fotos.

12:30h. Fotos professionals amb el teu bebè i una tribu de mamis. Una experiència de co-creació artística per a La Setmana Internacional de la Lactància.

13:00 h. Agraïment i cercle tancament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *