Societat

L'Ajuntament de Teulada llança el bo consum de la Diputació d'Alacant

Es posaran a la venda 1.500 targetes per un valor de 50 euros cadascuna, que es convertiran en 100€, a gastar als comerços locals adherits
Moment de la signatura / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada aposta de nou pel comerç local i signa un conveni de col·laboració amb Unió Gremial per llançar el bo consum de la Diputació d'Alacant. Per a aquesta iniciativa, el consistori ha invertit 16.000 euros a la gestió i la Diputació d'Alacant 76.399 euros.

La firma ha tingut lloc a les dependències de l'Ajuntament aquest mateix matí per l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, i el president de la Unió Gremial, Juan Motilla. També hi han assistit Vanessa Cárdenas, vicepresidenta de la Unió Gremial; Rosana Caselles, regidora de Comerç i Pimes; Verónica Martínez, regidora d'Hisenda; Almudena Rodríguez, Secretaria Municipal; i Gemma García, tècnica de Foment.

D'aquesta manera, els bons consum s'articularan mitjançant targetes moneder per garantir que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, hi pugui accedir mitjançant reserva en línia (per a tots) o telefònica (només per a majors de 65 anys), salvant així la bretxa digital i garantint que tothom pugui adquirir-ne el bo.

Així mateix, es posaran a la venda 1.500 targetes per un valor de 50 euros cadascuna, que esdevindran 100€ gràcies a la subvenció de la Diputació d'Alacant. Aquestes targetes es poden gastar als comerços adherits (els que es vulgui) sense mínim de despesa. L´objectiu de la Diputació amb aquesta iniciativa és ajudar a mobilitzar l´economia local de Teulada Moraira, assolint un impacte directe d´entorn a 150.000€.

“Vist l'èxit de les campanyes anteriors del Bo Comerç a Teulada Moraira, hem volgut seguir apostant per aquest projecte, ja que és una iniciativa eficaç i amb molt bons resultats per a l'estimulació del teixit empresarial local. Un ajut extra als comerços del municipi que pretén mantenir activa la seva economia durant tot l'any”, ha assenyalat la regidora Rosana Caselles.

Per la seva banda, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assegurat que “a banda d'aquesta edició finançada per la Diputació d'Alacant, està prevista l'emissió de noves campanyes del Bo Comerç amb fons íntegrament de l'Ajuntament de Teulada i destinades a tot el teixit empresarial local”. A més, ha destacat que "Teulada Moraira ha estat pionera a la Marina Alta amb dues campanyes del Bo Comerç l'any passat".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *