Obres

L'Ajuntament de Teulada sol·licita una subvenció de la Generalitat per a la reurbanització del Carrer Alacant

Aquest carrer es troba situat dins del centre històric, declarat Bé d'Interès Cultural, i es pretén millorar la mobilitat i la seguretat viària
El carrer Alacant actualment / Ajuntament de Teulada

Atenent les necessitats de mobilitat i seguretat viària, el Ajuntament de Teulada ha sol·licitat una subvenció a la Generalitat Valenciana per a la millora i rehabilitació de la Carrer Alacant. L'import màxim de l'ajut sol·licitat és de 500.000 euros (IVA exclòs).

Cal assenyalar que el consistori ja va executar dues fases d'un procés de rehabilitació del centre històric, una va tenir lloc el 1998 i una altra el 2007. Ara, juntament amb la reurbanització del Carrer Colom, es pretén continuar amb el Carrer Alacant seguint l'agenda política de millores en aquesta zona.

Aquest carrer es troba situat dins del centre històric i afectat pel DECRET 232/2007, de 7 de desembre, del Consell, pel qual es declara Bé d'Interès Cultural, amb la categoria de Conjunt Històric, l'àrea denominada «Teulada Gòtica Amurallada », a Teulada. [2007/14925], publicat al DOCV núm. 5657 de l'11 de desembre de 2007.

Entre les actuacions previstes hi ha la instal·lació d'una nova xarxa d'aigua potable, de sanejament, pluvials, baixa tensió, telefonia, gas i enllumenat. A més, s'ha plantejat millorar l'accessibilitat del carrer anivellant voreres i vial.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que “l'objectiu de les obres és continuar amb la rehabilitació del centre històric de Teulada i recuperar espais per a l'ús públic, millorant tant la qualitat ambiental com la mobilitat i la seguretat de vianants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *