Oci i temps lliure

Les Food Trucks aparquen a la platja de la Fustera per sumar un nou al·licient a les platges de Benissa

Del 4 al 7 d'agost la platja de Benissa suma un nou al·licient per gaudir del lleure en el marc del programa Viu l'Estiu 2022
Food Trucks a la Fustera / Ajuntament de Benissa.

La gastronomia viatja amb furgoneta. Benissa ens proposa gaudir de jornades estivals a prop de la platja, amb ambientació musical i les propostes gastronòmiques de les tan de moda FoodTrucks. Dins la programació Viu l'Estiu a Benissa, i del 4 al 7 d'agost, és a dir des d'aquest dijous i fins diumenge, les gastronetes estacionaran a la platja de la Fustera, amb els seus divertits i originals menjars de carrer. Aptes fins i tot per als paladars més sibarites.

La brisa del mar, un paisatge idíl·lic, opcions gastronòmiques divertides i suculentes, i música. S'han programat tres actuacions, nit de swing, divendres a partir de les 22 hores, dissabte versions amb Flaco, a aquesta mateixa hora, les 10 de la nit, i diumenge a partir de les 18 hores, el ritme el posarà el DJ Adriasola.

Una proposta per descentralitzar l'agenda lúdica i cultural durant l'estiu, que aporta un al·licient més a les platges del litoral benisser.

Jorge Ivars, regidor de Turisme, remarca que atesa la bona acollida que va tenir en la passada edició aquesta activitat, des de l'ajuntament s'ha tornat a apostar per incloure-la a la programació Viu l'Estiu 2022, prenent el litoral com a punt de trobada.

Impossible Avorrir-se

En el marc de la programació Viu l'Estiu a Benissa, el municipi ofereix al llarg de l'estiu, a veïns i visitants, propostes de tota mena, culturals, lúdiques, esportives, festives o gastronòmiques. Des de monòlegs a actuacions teatrals, passant per concerts de música de cambra, propostes musicals en directe, el tradicional cinema a l'aire lliure, classes de ioga i pilates o les visites guiades pel centre històric, la zona de costa o les ermites.

Per no avorrir-se aquest estiu a Benissa. Un calendari ampli i variat d'activitats, que des de l'ajuntament conviden a aprofitar i gaudir al llarg dels mesos estivals. Una iniciativa que converteix Benissa en un centre d?atracció turística i amb la qual es pretén incentivar el comerç local.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *