Economia

Ondara canviarà la coberta del Molí Coví amb una subvenció de 40.000€

La intenció és convertir la parcel·la en un espai amb arbrat, zona de barbacoes, berenars i lavabos al costat de l'antic molí, entre d'altres
El Molí Coví / Ajuntament d'Ondara

El Ajuntament d'Ondara va acordar a la Junta de Govern Local sol·licitar, dins de les diferents convocatòries provincials anuals, subvencions econòmiques a la Diputació Provincial d'Alacant per a diverses iniciatives dinterès municipal; entre elles, per al canvi de la coberta del Molí Coví.

Segons ha avançat l'Alcalde d'Ondara, José Ramiro, entre les subvencions atorgades hi ha la destinada a la rehabilitació de monuments de titularitat municipal i esglésies, anualitat 2022. L'Ajuntament d'Ondara havia sol·licitat un ajut econòmic per al canvi de la coberta del Molí Vaig coure, segons l'informe tècnic. La quantia atorgada ascendeix a 40.000 euros, fet que suposa un 64,43% del pressupost del projecte, que és de 62.081 euros.

Cal recordar que al Molí Coví d'Ondara s'ha procedit a la neteja de la seva zona verda, on s'habilitarà properament el Parc Fluvial Molí Coví, amb la intenció de convertir la parcel·la en un espai amb arbrat, zona de barbacoes, berenars i lavabos al costat de l'antic molí, i fer-lo visitable, almenys a la zona exterior.

D'altra banda, l'alumnat d'obra del darrer taller d'ocupació impartit a Ondara va realitzar la restauració de paraments de maçoneria al Molí Coví. Ara, l'Ajuntament d'Ondara vol fer un pas més i començar a rehabilitar també l'immoble (Bé de Rellevància Local) amb la intenció de restaurar aquestes instal·lacions i habilitar-les com a espai visitable; posant-ho en valor per poder desenvolupar en un futur un projecte cultural a les seves instal·lacions.

Altres subvencions

Al BOP d'aquest 8 d'agost de 2022 han estat publicades les resolucions de dos ajuts més, concedits a l'Ajuntament d'Ondara per part de la Diputació Provincial d'Alacant. D'una banda, s'ha atorgat un ajut de 6.210 euros per a mobiliari, equip informàtic, equip d'imatge i so per a l'Edifici Cultural el Prado, Casa de Cultura, Biblioteca i Auditori Municipal (cosa que suposa el 90% dels 6.900 euros sol·licitats) . En concret la subvenció serà per a la compra de 100 cadires per dotar a l'edifici el Prado; 3 ordinadors portàtils per a la Casa de Cultura, Biblioteca i Auditori Municipal, i una televisió de 60 polzades amb connexió a internet per a la Casa de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *