Cultura

Teulada Moraira acull la 'VII Mostra Curts de Moscatell' amb 19 curtmetratges

Alguns d'aquests curts estan protagonitzats per grans figures del cinema com ara Carmen Machi, Luis Tosar, Aitana Sánchez Gijón i José Sacristán
Cartell de la VII Mostra Curts de Moscatell / Ajuntament de Teulada

El Auditori Teulada Moraira acollirà els propers 24, 25 i 26 d'agost la VII Mostra Curts de Moscatell per a la qual 19 curtmetratges optaran als guardons de lesdeveniment.

La religió, l'amor, l'amistat, la política i els efectes de la pandèmia a les nostres vides són alguns dels temes que tracten els treballs presentats que es podran veure a la setena edició de la Mostra Curts de Moscatell de Teulada.

No hi faltaran les històries de terror, animació o la lluita per la igualtat de gènere i la visibilitat de les persones transsexuals. Alguns d'aquests curts estan protagonitzats per grans figures del cinema com ara Carmen Machi, Luis Tosar, Aitana Sánchez Gijón i José Sacristán.

Així mateix, els 19 curtmetratges finalistes, dels 237 presentats, procedeixen de països com França, Brasil, Xile, Palestina, Xina, Itàlia, Mèxic, Panamà i la Gran Bretanya.

Molts dels curts seleccionats són de directores i directors valencians com Mindanao de Borja Soler, La butada de la puta de Mar Navarro i els treballs dels alacantins Óscar Arjones (La maleïda primavera) Álvaro G. Company i Meka Ribera (Taula per a tres) i del reconegut director Adán Aliaga (La Gàbia).

Les projeccions tindran lloc el 24 i 25 d'agost a les 22.00 hores i el divendres 26 a les 20.30 hores, dia de la clausura i entrega dels premis. Aquest darrer dia comptarà amb la presència de l'actriu Lola Moltó, que rebrà un reconeixement per haver treballat en nombroses sèries de televisió, obres de teatre i pel·lícules, sent una de les cares més populars de la sèrie d'À Punt L'Alqueria Blanca.

Com és tradicional a la Mostra Curts de Moscatell, el públic podrà votar i triar el seu favorit. Entre tots els participants se sortejarà un viatge a Eivissa que patrocina la Fundació Baleària, la nova entitat que aquest any s'ha sumat com a col·laboradora.

Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació Cultural Amics de Teulada, l'Ajuntament de Teulada i l'Auditori Teulada Moraira, amb la col·laboració de la Cooperativa Sant Vicent Ferrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *