Medi ambient

Xàbia se suma al Dia Mundial de la Neteja amb una crida a voluntaris

L'Ajuntament ha previst una jornada el dissabte 17 de setembre per netejar la brutícia de les platges, parcs, boscos i rius
Cartell de la jornada de neteja / Ajuntament de Xàbia

Xàbia commemora al setembre el Dia Mundial de la Neteja fent una crida al moviment cívic per a tots aquells que vulguin col·laborar de manera activa netejant la brutícia de les platges, parcs, boscos i rius. L'objectiu principal d'aquesta actuació és que totes les escombraries generades no acaben als oceans, on solen acabar més del 80% de les nostres deixalles.

A Xàbia s'ha previst una jornada el dissabte 17 de setembre, impulsada per l'Ajuntament i amb la col·laboració de Tetma Simetria, Let's do it! Spain, The ISBJORN Collective, Rotary Club de Xàbia, Xàbia neta entre tots, Xàbia t'estimem neta, Protecció Civil Xàbia, CEX, Creu Roja Xàbia i Club Nàutic Xàbia.

Els punts de trobada del municipi seran lÀrea Recreativa de la Plana; Club Nàutic; platja de la Grava; primer Muntanyar; Cala Blanca (glorieta Guillermo Pons); platja del Portitxol; platja de la Granadella; camí Sortetes (al costat del pont) i el curs del riu (aparcament discoteca Molí). L'activitat es durà a terme de 9:30 ha 12:30 h.

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre. Per a més informació, podeu trucar al 965790500 o enviar un correu a servicios@ajxabia.org

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *