Medi ambient

Xàbia neteja els punts més inaccessibles del litoral amb una embarcació

La llanxa estarà operativa fins al 30 de setembre amb la col·laboració d´un voluntariat internacional que ajuda un dia per setmana a netejar
Llanxa operativa per a la neteja del litoral de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

El servei municipal de neteja de Xàbia ha incorporat aquest estiu una embarcació per arribar als punts del litoral amb difícil accés com la Cova Tallada, Cala Tangó, Cala del Francès, Cala Sardinera, Pallers o Sol del Barranc, entre altres.

La llanxa ja va començar el servei el 23 de juny i estarà operativa fins al 30 de setembre. L'objectiu del consistori i de l'empresa de neteja era poder recollir els residus existents dels llocs de la costa de difícil accés (tant els que treu el mar com els que abandonen usuaris sense conscienciació ambiental).

A més, des de l'equip de educació ambiental de l'empresa que presta el servei s'ha establert una col·laboració amb Voluns, un col·lectiu de voluntariat internacional que està principalment format per estudiants universitaris. Aquest col·lectiu ajuda un dia a la setmana en aquest treball de neteja a espais d'alt valor mediambiental i paisatgístic.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *