Educació

1.510 alumnes inicien el curs escolar 2022/2023 a Teulada Moraira

L'Ajuntament ha adequat els col·legis i institut i ha informat, el dia de la tornada a l'escola, dels festius i les vacances del calendari
Nen fent exercicis a l'escola / Pixabay

Avui, 12 de setembre, ha començat la tornada a l'escola. a Teulada Moraira, 1.510 alumnes han començat les classes a les escoles CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada, CEIP Cap d'Or de Moraira i el IES Teulada.

Com cada any durant la temporada d'estiu, a través de la regidoria de Serveis Generals, s'han condicionat, pintat i revisat les instal·lacions de tots els centres del municipi, amb l'objectiu de deixar-ho tot preparat per a un bon inici del curs escolar.

Com a novetat, s'han pintat pictogrames als passos de vianants propers als centres per a la seguretat viària de persones amb autisme, nens/es i persones d'edat avançada.
Comptabilitzant el total d'alumnes matriculats, de cara a aquest curs comptem amb les dades següents:
– Alumnat Infantil: 264
– Alumnat Primària: 660
– Alumnat Secundària, Batxillerat i FP: 586

La regidora d´Educació, Rosana Caselles, ha donat la benvinguda a l´alumnat assenyalant que "els centres educatius de Teulada Moraira ja estan preparats per a aquest nou curs escolar, treballant cada dia per oferir una educació de qualitat".

Festius i vacances del calendari escolar

Els períodes de vacances daquest curs escolar seran els següents:

– Vacances de Nadal: del 23 de desembre de 2022 al 6 de gener de 2023, ambdós inclosos.
- Vacances de Pasqua: del 6 al 17 d'abril del 2023, ambdós inclosos.
– Fi de curs escolar: 21 de juny del 2023.

Els dies no lectius al llarg de tot el curs seran el 5 de desembre, 20 de febrer, 18 d'abril (Teulada) i 19 de juny (Moraira). Els festius nacionals seran 12 doctubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre i 1 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *