Obres

Acaben les obres per retirar el sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d'Ondara

Els treballs estan completament acabats i el gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner ja està preparat per ser utilitzat amb normalitat
Vista aèria del nou sostre del gimnàs / Ajuntament d'Ondara

Ja han culminat les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d'Ondara, que han estat assumides per la Direcció Territorial dEducació.

Segons ha confirmat la regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Ondara, Mar Chesa, en la visita avui al gimnàs, els treballs estan completament acabats; s'ha realitzat la neteja posterior en profunditat per part de l'empresa municipal SINMA, i el gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner ja està preparat per ser utilitzat amb normalitat.

L'eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a element molt perillós per a la salut) i la substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d'Ondara des de feia anys.

Les obres s'han executat durant les vacances escolars d'estiu i les primeres setmanes de curs, i ja són una realitat, a temps per gaudir del gimnàs durant aquest nou curs 2022-2023, segons ha confirmat la Regidoria d'Educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *