Política

Ana Sala aspira a revalidar l'alcadia de Calp liderant novament la candidatura del PP

L'alcaldessa calpina anuncia que la legislatura conclourà amb el 100% del deute municipal a bancs liquidats
Ana Sala, alcaldessa de Calp. / Ràdio Litoral

En aquesta carrera ja iniciada cap a les eleccions municipals, a convocar el proper 2023, van apareixent més candidats a encapçalar les llistes dels partits que concorreran als comicis locals, com el de Ana Sala, l'actual alcaldessa de Calp, que ahir, en una trobada amb periodistes, va anunciar la seva intenció de repetir com a número 1 del Partit Popular.

Sala assegura que aspira a la reelecció perquè queden molts projectes per acabar. Aquesta ha estat una legislatura estranya, va comentar. La munícipe, també va assenyalar, preguntada sobre si optarà a quatre anys més i després ja deixarà l'ajuntament, que la seva intenció no és aferrar-se a la butaca. Que quan arribi el moment se n'anirà

Deute igual a 0

En aquesta trobada amb la premsa, Sala ha anunciat que l'Ajuntament de Calp ha reduït el deute amb els proveïdors deixant-lo a 0. Això suposa, ha explicat l'alcaldessa, aconseguir un objectiu marcat dos anys abans del previst.

Sala ha anunciat també la seva intenció de liquidar al 100% el deute municipal a bancs, que puja actualment a 7'8 milions d'euros, amb part del romanent. Això suposarà un estalvi per al ciutadà gràcies als més de 200.000 euros que cal pagar en interessos de forma anual. Per primera vegada a la seva història, indica l'alcaldessa, l'Ajuntament de Calp estarà sanejat.

Sala ha recordat que el 2011 el deute del municipi era de 60 milions d'euros.

També et pot interessar...

Un comentari a “Ana Sala aspira a revalidar la alcadía de Calp liderando de nuevo la candidatura del PP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *