Oci i temps lliure

Artesania, cultura i gastronomia es tornen a trobar a la Fira de Sant Miquel de Benifato

El 24 i 25 de setembre trobaràs des de passejades a cavall fins a una tirolina de 200 metres i gran diversitat gastronòmica
Cartell de la Fira de Sant Miquel de Benifat / Ajuntament de Benifato
El proper dissabte 24 i diumenge 25 de setembre et proposem una de les trobades més esperades de l'any a la localitat de Benifat amb la FIRA DE SANT MIQUEL 2022. Una trobada anual on tota la família podrà gaudir de multitud d'activitats com ara tallers, animació infantil, actuacions, música regional, degustacions i exposicions de productes regionals i artesans.
Cal destacar les passejades a cavall i l'espectacular tirolina de 200 metres de longitud, així com la gran diversitat gastronòmica com l'Olleta de Blat, la pilota de dacsa, els bunyols i els plats casolans.
Aquesta és una iniciativa de l‟Ajuntament de Benifato amb la col·laboració de la Diputació d‟Alacant i el Patronat provincial de Turisme Costa Blanca. Una trobada alegre i divertida que no et pots perdre és la FIRA DE SANT MIQUEL DE BENIFAT.

Programació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *