Economia

Benissa arrenca la campanya de bons de consum

De l'1 al 30 de setembre és la data fixada per gastar les targetes a comerços adherits a aquesta acció
L'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i el president de la Unió Gremial, Juan Motilla / Ajuntament de Benissa

Després de tot un mes de preparació, Benissa arrenca la seva campanya de promoció del comerç local mitjançant bons de consum. De l'1 al 30 de setembre és la data fixada per gastar les targetes a comerços adherits a aquesta acció.

Arturo Poquet, alcalde de Benissa ha comentat que aquesta mena d'accions “suposa una ajuda fonamental en el context econòmic que estem vivint. Creiem que és una manera de pal·liar aquesta crisi inflacionista. Com a alcalde, la meva obligació és ajudar els meus veïns i veïnes en tot allò que estigui al meu abast”.

D'altra banda, Juan Motilla, president d'Unió Gremial, en relació amb el començament de la campanya a Benissa, ha comentat que “el sistema de targetes moneder o targetes precarregades té com a particularitat que qualsevol comerç que tingui un TPV o datàfon pot cobrar al moment . D'altra banda, es poden fer compres petites sense necessitat de gastar tots els diners”.

Igualment, Motilla ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa, qualsevol comerç, sigui de la mida que sigui o la facturació que tingui, els clients poden des de canviar un electrodomèstic, fins a comprar el pa, un filet o el que necessitis i gastar aquests diners de manera fraccionada. A més, aquest comerç cobra de manera immediata, ràpida i senzilla.”.

Posteriorment, el president d'Unió Gremial ha agraït a la Diputació d'Alacant, tant al senyor Carlos Mazón com a Sebastián Cañadas “l'interès i la sensibilitat per haver engegat aquests bons al consum que tanta falta feia”.

Així mateix, l'alcalde de Benissa ha comentat “estem molt satisfets amb la col·laboració i amb la feina desenvolupada pel gran equip tècnic i humà que hi ha darrere de la Unió Gremial. Ells, juntament amb el nostre consolidat equip de Creama, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) i l'ajuntament, han fet un esforç important per tirar endavant una acció que ajuda a dinamitzar el comerç, potenciar les xarxes locals i consolidar la nostra estratègia de suport al teixit econòmic de Benissa”.

“El comerç local és la base de la nostra economia, però també la pedra angular de la nostra societat. Uns carrers i places amb comerços oberts impliquen que hi hagi més mobilitat de persones, més seguretat, més ambient i, en definitiva, més vida. Si un poble no te comerç local, s'apaga. Per això, nosaltres volem continuar encenent i donant a l'interruptor que endolla al comerç local de Benissa”, ha conclòs dient l'alcalde, Arturo Poquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *