Festes

Benissa ja té Reines per a les festes del 2023

La sort va triar dissabte a la nit Elsa Urbano i Ainhoa Pascual, i les nenes Daniela Barrios i Emma Schier, com a Reines de les festes 2023
Acte d'elecció de les Reines de les Festes de Benissa / V Bolufer

Benissa ja té Reines. Després d'una nit amb els nervis a flor de pell, la sort ha escollit les joves Elsa Urbà i Ainhoa Pascual com a reines de les festes en honor a la Puríssima Xiqueta 2023. Les quals compartiran el seu regnat amb les nenes Daniela Barrios i Emma Schier, triades també a l'atzar, entre les petites que conformen les dues comissions infantils que protagonitzaran les festes patronals del proper mes d'abril.

Un emotiu i emocionant acte que va tenir lloc dissabte a la nit, en un acurat escenari, que representava l'interior de la basílica de la Puríssima Xiqueta, pel qual van anar passant tots els membres de les dues comissions, més de 200 festers. I davant d'un públic entregat que va compartir la il·lusió i l'alegria de les elegides. Unes 1.200 persones, familiars, amics i veïns, s'han donat cita en aquesta gala.

Les candidates van pujar engalanades amb el típic vestit de benissera, mantó inclòs, acompanyades pels joves i nens que també formen part de les comissions festeres que el proper any s'encarregaran de donar continuació a les tradicions festives de Benissa i honorar la patrona del municipi , la Puríssima Xiqueta.

Actes Recuperats

La de dissabte a la nit va ser una convocatòria especial, ja que amb ella es recupera una tradició que la pandèmia va obligar a interrompre. Per això, les festes de 2023 de Benissa, comptin amb 4 reines.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *