Educació

Benitatxell obre el període de matriculació de l'Escola de Persones Adultes

L'oferta inclou cursos de pintura, restauració, cuina, fotografia o enologia, que només es faran si hi ha un mínim de 10 persones

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de El Poble Nou de Benitatxell obre el període de matriculació dels seus cursos i tallers. Amb una oferta potent i variada, aquest any presenta una novetat: els tallers de pintura, restauració, cuina, fotografia o enologia, segons demanda.

Aquest any, atès que és una prova pilot, els tallers s'efectuaran depenent de la gent interessada i es duran a terme només si hi ha un mínim de 10 persones interessades en cada modalitat.

Com és costum, els idiomes són un dels pilars de l'oferta formativa. Hi ha cursos d'espanyol (inicial, mitjà, avançat, perfeccionament i conversa), valencià (estrangers A1, mitjà C1 i superior C2), anglès (A1, A2 i B1) i francès (A1 i A2). Els espanyols, anglès i francès tenen un preu de 110 euros i una durada de 50 hores, mentre que els de valencià costen 35 euros i són de 60 hores.

Altres tallers que s'ofereixen són els d'informàtica, que inclouen ofimàtica (110€ i 50h) i dos grups per a majors de 65 anys (35€ i 50h), i el de memòria, adreçat a gent gran per exercitar la memòria a la vida diària i enfortir latenció i la capacitat del record. A més, l'escola organitza tres viatges culturals al llarg de l'any per a tots els alumnes.

Les matrícules estan obertes fins al 28 de setembre i es poden realitzar a la Biblioteca els dimarts, dimecres i divendres de 10.00 a 13.30 h, o de dilluns a divendres, de 16.30 a 18.30 h. Es pot sol·licitar més informació acudint a la Biblioteca, al telèfon 96 649 37 56 oa l'e-mail fpa@elpoblenoudebenitatxell.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *