Oci i temps lliure

'Bye bye summer', la fira anual d'estoc per acomiadar l'estiu a Teulada Moraira

Tindrà lloc diumenge, 25 de setembre, a l'esplanada del Castell de Moraira amb 13 dels comerços adherits a AECO
Cartell del 'Bye bye summer' / Ajuntament de Teulada

Diumenge, 25 de setembre, l'esplanada del Castell de Moraira acollirà la fira anual d'estoc Bye bye summer. En aquest esdeveniment, tretze dels comerços associats a AECO oferiran els seus productes al públic amb un horari ininterromput des de les 10.00h fins a les 20.00h.

A Bye bye summer podràs trobar des de roba, sabates, bosses i complements; fins a tapes i begudes amb preus molt assequibles. Els comerços associats són: Malonda moda, Mobles i regals Vicente Ferrer, Dona espardenya, Tapes Canalla, Marengo, Carmen roba i complements, Vaixells i Coses, Dune, Just be, El teu streetwear, Martha, s vineyard, Atlas by CLERY i SAVINA Boutique .

Des de l'Ajuntament de Teulada s'anima veïns i visitants del municipi a participar en aquesta fira anual d'estoc, que té com a objectiu principal dinamitzar l'activitat econòmica durant l'últim cap de setmana de setembre, acomiadant l'estiu i donant la benvinguda a la tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *