Societat

Calp acomiada el Policia Local mort, Juan Manuel Policarpo

Avui hi haurà 5 minuts de silici i el funeral se celebrarà demà, 20 de setembre, a les 11 hores a la parròquia Verge de les Neus
Escut de la Policia Local de Calp / Ajuntament de Calp
El Ajuntament de Calp ha enviat un comunicat en què informa de la instal·lació de la capella ardent de l'agent de la Policia Local, Juan Manuel Policarpo Moll. Estarà oberta a partir de les 18:00 hores d'aquesta mateixa tarda al Saló de Plens del mateix consistori.
L'home va morir dissabte a la matinada a diumenge en ser arrossegat pel barranc del Quisi mentre intentava rescatar un ciutadà que s'havia quedat atrapat dins del seu vehicle per la forta pluja aquell dia. La força de l'aigua va arrossegar l'agent i també el cotxe amb el conductor, que va poder sortir després pel seu propi peu.
Avui, a més, l'Ajuntament de Calp guardarà cinc minuts de silici a les 20 hores davant de l'edifici consistorial a la plaça de Miguel Roselló, a fi d'acomiadar l'honorable agent de Policia Local.
Així doncs, per culminar el comiat a Juan Manuel, mort en un acte de servei, tindrà lloc el funeral, que se celebrarà matí, 20 de setembre, a les 11 hores a la parròquia Verge de les Neus.

A Juan Manuel Policarpo no li tocava estar al lloc del succés

La tromba d'aigua que va caure en alguns municipis de la Marina Alta va deixar a tots sorpresos, sobretot a Benissa, on va arribar a assolir els 138 mm. La quantitat de pluja va inundar moltes parts del municipi, entre elles el camí on va morir el Policia Local de Calp.

Juan Manuel Policarpo, natural de la vila del Penyal i pare de dos fills, no havia d'estar al lloc del succés aquella matinada. Tot i això, la saturació dels agents de Benissa per la quantitat d'incidències que estaven rebent va fer que es desplacés la Policia Local de Calp.

Els companys que hi van anar van intentar rescatar un conductor que estava atrapat amb el seu vehicle en un camí de la urbanització Empedrola, que discorre en paral·lel a la llera del barranc del Quisi. La mala fortuna va fer que Juan Manuel trepitgés en falsó i caigués, sent arrossegat pel corrent. Hores després, el seu cos va ser trobat a 2 km, ja en terme de Calp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *