Educació

Col·legis a punt a Benissa per a l'arrencada d'un nou curs el dilluns 12 de setembre

1.700 alumnes tornen a classe dilluns a Benissa després de les vacances estivals
Antic IES Josep Iborra CEE Gargasindi. Arxiu / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Benissa ha aprofitat els mesos d'estiu i les vacances d'alumnes i mestres per posar a punt els centres educatius de la localitat. El regidor de Educació, Adrián Cabrera, assenyala que ja està tot a punt per rebre els estudiants aquest dilluns, 12 de setembre.

S'ha intervingut al CEIP Pare Melchor, al Manuel Bru i al CEE Gargasindi, ubicat a l'antic IES Josep Iborra. S'han dut a terme treballs de fontaneria, jardineria, fusteria o pintura. Destaca l‟actuació per millorar l‟accessibilitat de l‟escala d‟entrada del centre.

Dilluns el silenci de les aules i patis, serà alterat pels riures, crits i avalot dels escolars. 1.700 alumnes tornen a classe dilluns, en els diferents centres educatius de Benissa. Un nou curs, en què, com explica Cabrera, es torna a apostar per l'esport i la cultura a l'escola, per incloure projectes que permetin, explica Cabrera, optar a subvencions com a centres promocionals de l'activitat física.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *