Economia

Comença el lliurament de targetes de Bons Consum al municipi de Pedreguer

Més de 50 comerços participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local
Cartell dels Bons Consum / Ajuntament de Pedreguer

 

El dilluns 19 de setembre començarà el lliurament de targetes de la campanya de promoció del consum local a Pedreguer mitjançant bons de consum. Aquesta es realitzarà per ordre de cita i finalitzarà tan bon punt s'acabin, amb dia límit el 30 de setembre. La recollida es farà a l'antic Retingues de la Policia Local de Pedreguer, Plaça Major, núm. 22. Una altra dada important, és que més de 50 empreses participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local del municipi. D'altra banda, del 1 al 31 d'octubre és la data fixada per gastar les targetes als establiments adherits a aquesta campanya.

Cal destacar la gran varietat de les més de 50 empreses implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a carnisseries, així com establiments de telefonia mòbil, botigues de roba, perruqueries i hostaleria. Per conèixer els negocis participants podeu consultar l'enllaç: boconsumpedreguer.es/location.

La cita per accedir als Bons Consum Pedreger, es podrà realitzar a partir d'aquest mateix dijous, 15 de setembre, a la web boconsumpedreguer.es. L'arrencada oficial del lliurament de targetes es realitzarà el dilluns 19, a les dependències de CREAMA Pedreguer i hi participaran: Sergi Ferrús Peris, alcalde del municipi i Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, a l'acte acudiran Noelia Miralles Gilabert, regidora de Comerç de Pedreguer i Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d'Unió Gremial.

Una acció per incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum local s'està duent a terme gràcies al treball conjunt entre el Ajuntament de Pedreguer i la Diputació d'Alacant. El suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA-Pedreguer i la col·laboració de lAssociació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP). Així, gràcies a aquesta adhesió ia la subvenció de la Diputació que puja a 58.803€, s'ha pogut fer aquesta iniciativa per incentivar el consum local que podrà generar un impacte econòmic de més de 117.000€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *