Obres

Comencen les obres per cobrir la piscina exterior d'Ondara

Té unes dimensions i profunditats perfectes per a activitats d'aprenentatge o rehabilitació, per això es vol fer ús tot l'any
Vista aèria de la piscina municipal d´Ondara / Ajuntament d'Ondara

Ondara ja ha signat l'acta de replantejament per començar les obres d'un important projecte per millorar les instal·lacions esportives municipals: el cobriment de la piscina petita exterior, que està ubicada al recinte de la Piscina Municipal d´Ondara.

Després de la signatura, les obres començaran les properes setmanes i tindran un termini d'execució de 2 mesos. A la visita a la instal·lació per signar l'acta de replanteig van participar, acompanyats pels tècnics, el regidor delegat de SINMA (l'empresa municipal que gestiona la piscina), Francesc Giner; el regidor de Manteniment d'Edificis, Miguel Gomis; i el gerent de SINMA, Juan Femenia.

L'Ajuntament d'Ondara va sol·licitar una subvenció a la Diputació Provincial d'Alacant, emmarcada al Pla + Esport, per cobrir la piscina petita exterior, que va ser concedida per 50.107,52 euros (la quantia màxima que havia sol·licitat lAjuntament). Correspon al 54.75% del cost de l'obra, que té un pressupost total amb IVA de 91.623,56 euros. La resta de la quantia serà assumida pel mateix consistori.

El projecte per cobrir la piscina petita exterior del recinte de la Piscina Municipal d´Ondara tracta de cobrir, amb una estructura d´alumini i policarbonat, el got de la piscina exterior i connectar-lo amb un túnel al recinte de la piscina. La seva proximitat a la piscina gran permet vincular-les mitjançant dos corredors de poca longitud i, a més, els panells de policarbonat seran mòbils per poder obrir a l'estiu, permetent la ventilació correcta en cas necessari.

La coberta tindrà unes dimensions de 24,14 metres de llargada i 11,19 metres d'amplada. D'aquesta manera, es cobreix la zona perimetral de la piscina exterior, amb una coberta de 270 m². Les obres es realitzaran aquesta anualitat, amb l'objectiu que el 2023 la piscina petita ja estigui coberta i pugui estar operativa a principis d'any.

La finalitat de cobrir aquesta piscina va directament unida a la climatització de l'aigua i de la pròpia instal·lació, ja que aquesta és l'única solució que hi ha per poder-la utilitzar tot l'any. Aquesta actuació permetrà oferir altres activitats que fins ara no es podrien fer en aquesta piscina a l'aire lliure; de manera que s'augmentaria la capacitat tant d'usuaris com d'activitats (d'aprenentatge i de rehabilitació) de la Piscina Municipal en conjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *