Educació

Creama Xàbia millora la qualificació professional de la ciutadania

Engega el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d'Activitats Auxiliars de Comerç per a joves que no han finalitzat els estudis ESO
Visita a l'alumnat de la regidora de Creama, Foment Econòmic i Comerç, Marta Bañuls / Ajuntament de Xàbia

Creama a Xàbia ha iniciat les accions formatives d'aquest curs amb què col·labora a millorar la qualificació personal de la ciutadania.

Aquesta setmana ha arrencat el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d'Activitats Auxiliars de Comerç, subvencionat per la Conselleria d'Educació amb un total de 44.700 euros i que està enfocat a joves entre 16 i 21 anys i que no han finalitzat els estudis d'ensenyament secundari per problemes de desmotivació, absentisme escolar o dificultats en l'aprenentatge.

Amb aquest curs se'ls ofereix un context d'aprenentatge diferent per exercir-se en una formació professional concreta i que també els ofereix l'oportunitat de tenir un primer contacte amb el teixit empresarial de la localitat amb la realització de la part pràctica en empreses i comerços de la localitat.

L'alumnat va rebre ahir la visita de la regidora de Creama, Foment Econòmic i Comerç, Marta Bañuls, que els va donar la benvinguda al curs i els va animar a aprofitar aquesta oportunitat al màxim possible, tot recalcant la bona experiència que ha suposat per als joves que han participat que a les anteriors edicions del programa

Altres accions programades per Creama Xàbia properament són els cursos per a l'obtenció de carnets professionals com els de manipuladors de productes fitosanitaris, manipuladors d'aliments, tractaments d'aigües i operadors de carretons elevadors.

També al novembre arrencarà una nova edició dels cursos d'idiomes impartits per residents estrangers de Xàbia i que ofereix anglès, francès i alemany).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *