Cultura

Dona a la Biblioteca de Xàbia vuit llibres d'entre 1873 i 1901

Hi ha tres volums de la “Història General d'Espanya”, dos volums de “Geografia Universal” i un volum de “Història d'Europa”
El regidor de Cultura, Quico Moragues, amb el donant, Vicente Català / Ajuntament de Xàbia

La Biblioteca Pública de Xàbia ha rebut de Vicente Català Bover una donació de 8 llibres antics que corresponen a diferents enciclopèdies, d'entre el 1873 el més antic i el 1901 el més recent.

Hi ha tres volums de la Història General d'Espanya, dos volums de Geografia Universal i un volum d'Història d'Europa. Destaca el tom primer de la “Història General de València” de Gaspar Escolano, de 1878, amb gravats a color.

També cal esmentar el llibre de grans dimensions: “El paradís perdut” de John Milton, un dels grans clàssics de la literatura anglesa, publicat el 1873, i esplèndidament il·lustrat amb 50 làmines de Gustave Doré.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha agraït a Vicente Català la seva disposició a compartir aquests volums amb la ciutadania, lliurant-los a la Biblioteca de Xàbia, contribuint així a incrementar el seu Fons Antic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *