Serveis Públics

L'autobús gratuït de Teulada Moraira quadruplica el nombre de passatgers aquest estiu

Aquest servei, que va concloure el 15 de setembre, se seguirà oferint en temporades d'alta demanda com a Setmana Santa i estiu
Cartell de l'autobús gratuït / Ajuntament de Teulada

El passat 15 de juny s'iniciava la segona edició del servei gratuït de autobús a Teulada Moraira. Aquest servei ha finalitzat havent transportat més de 17.000 viatgers entre els dos nuclis urbans del municipi, una mitjana de 192 passatgers diaris, més del quàdruple que l'any passat.

Vist l'èxit d'aquest servei tan demandat, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha emfatitzat en la importància de continuar millorant els serveis municipals. "No només hem pogut donar resposta a una gran demanda històrica superant totes les expectatives, sinó que continuarem buscant alternatives per millorar les nostres comunicacions", ha assegurat l'alcalde.

L'objectiu del consistori s'ha vist amb èxit complert ja que, una vegada més, s'ha pogut connectar tant a veïns com a visitants dels dos nuclis urbans, millorant així entre altres peticions el problema d'aparcament a les platges i cales de Teulada Moraira durant la temporada estival.

De moment, aquest servei d'autobús gratuït que uneix Teulada Moraira i les seves platges es continuarà oferint en temporades d'alta demanda, com ara Setmana Santa i estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *