Obres

L'Espai Català d'Ondara ja és una realitat amb les obres acabades

Es transformarà l'edifici de modes Català en un espai municipal per a la promoció econòmica, l'empresa i l'ocupació
L'Espai Català per dins / Ajuntament d'Ondara

El Ajuntament d'Ondara podrà complir aviat amb el seu objectiu de donar un gran impuls a la promoció econòmica local. Les obres per transformar l'edifici de modes Català en un espai municipal, el Espai Català, per a la promoció econòmica, l'empresa i l'ocupació local ja han culminat. L'acta de recepció de l'obra ja s'ha fet i s'engegarà ben aviat.

Durant les properes setmanes de setembre i octubre es procedirà a la neteja en profunditat de l'immoble; la dotació dequipació de ledifici (mobiliari, equips tècnics i informàtics, etc) i es realitzarà el traspàs dels serveis municipals.

A l'Espai Català se situaran tots els serveis municipals de promoció econòmica local, ADL, empresa, comerç, ocupació LABORA, coworking i viver d'empreses, Ondara Activa, empresa municipal SINMA, empresa d'aigües, i altres serveis municipals. Centralitzar així en una mateixa ubicació tots els serveis relacionats amb la promoció econòmica i l'ocupació local.

Amb aquest projecte, l'Ajuntament aconsegueix unificar els lloguers que paga mensualment per a ús de diferents dependències on se situen diversos serveis i oficines municipals, que es traslladaran al nou Espai Català. L'objectiu és que al mes de novembre ja estigui en funcionament.

L´Alcalde d´Ondara, José Ramiro, ha detallat que les obres han permès treure a la llum tot el potencial que té l´immoble. Una de les millores més destacables és la instal·lació de lascensor. Les obres han habilitat 750 m² dús municipal (planta baixa i pati posterior, entresòl, primera i segona planta), amb possibilitat dhabilitar més plantes segons necessitats, amb una inversió inicial de 257.208,33 euros (IVA inclòs), amb fons del propi Ajuntament a l'anualitat de 2021.

Les obres mantenen l'essència comercial de l'immoble, adaptant-lo a les necessitats dels nous serveis, tenint una rellevància especial la sostenibilitat i l'accessibilitat d'aquest edifici, situat estratègicament a l'entrada oest al nucli urbà d'Ondara, amb zona d'aparcament propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *