Política

El Partit Socialista de Calp ha denunciat i condemnat una sèrie de pintades a la seva seu local

El Secretari General, Guillermo Sendra, relaciona aquests actes vandàlics amb el concurs de fotografia denúncia convocat pels socialistes
Pintades a la seu del Partit Socialista de Calp / PSPV-PSOE Calp

Les dependències socialistes, ubicades al cèntric carrer Major de Calp, han estat objecte de actes vandàlics segons denuncien des de la pròpia agrupació local socialites. Va passar la nit del 30 al 31 d'agost. Ahir a la tarda, quan militants socialistes van anar a la seu per celebrar una reunió, es van trobar amb la desagradable sorpresa. A la façana de la seu van aparèixer les paraules «traïdor», «lladre» i «dimit», gargotejades amb una mena d'esprai negre sobre les vidrieres frontals del local.

El Secretari General del Partit Socialista calpí, Guillermo Sendra, relaciona aquests fets amb el concurs fotogràfic de denúncia convocat pel PSPV-PSOE aquest estiu, que tot just acaba demà, divendres 2 de setembre, i que ha aconseguit reunir un gran nombre d'instantànies revelant accions contra el medi ambient a la localitat calpina.

Des del PSOE expliquen que lluny de comptar amb la immediata participació dels serveis municipals de neteja, com al seu dia va passar amb les pintades a la seu del PP, comenten els socialistes, el Partit Socialista ha comptat amb l'ajuda veïnal per retirar entre totes les inscripcions que retreuen aquest punt del nucli antic calpí.

Als autors

A través d'un comunicat el PSOE ha denunciat i condemnat aquest tipus d'agressions, la pretensió del qual, indiquen, és acovardir o generar animadversió contra col·lectius. El secretari general del Partit Socialista calpí, Guillermo Sendra, ha remarcat que la llibertat d'expressió té els canals, i no són aquests. En política no tot s'hi val, insisteix Sendra.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *