Cultura

'El siglo de Balenciaga' bat rècord de visitants el mes d'agost

El mes ha superat la xifra del juliol fins arribar als 13.000 visitants i n'acumula més de 23.000 des de la inauguració
Exposició 'El segle de Balenciaga' / Ajuntament de Xàbia

Si el juliol, el primer mes d'aquest cicle expositiu, es tancava amb uns 10.000 visitants, l'agost ha superat aquesta xifra fins a arribar als 13.000 i acumular-ne més de 23.000 des de la inauguració.

Al mes d'agost la sala més visitada ha estat el Museu Soler Blasco, amb 5205 visitants. Pel que fa a les altres dues sales, el Centre d'Art Lambert, situat a la Casa de Tena, ha rebut 5.149 visites i la Casa del Cable, al port de Xàbia, 3011.

El cicle expositiu romandrà obert fins al dia 30 de setembre, però serà el proper dia 23 quan tingui lloc un dels plats forts de El segle de Balenciaga: el recital «El so de les dues ribes» amb música de la costa basca i la mediterrània interpretada per la soprano Teresa Albero i el pianista Jesús Gómez.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha volgut destacar que "és important complementar l´oferta turística de Xàbia aquests mesos d´estiu amb propostes culturals de qualitat, com és El segle de Balenciaga, i les dades de visitants ho avalen".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *