Política

El valencianista Carlos Ortín abandona la corporació de Calp per motius laborals

Mireia Ripoll, número 3 de la llista dels valencianistes, substituirà Ortín en el càrrec el que resta de legislatura
Carlos Ortín, regidor de Compromís per Calp, en un acte públic amb els seus companys / Compromís per Calp

El regidor valencianista a l'ajuntament de Calp, Carlos Ortín, deixa la política activa. Ortín, ha anunciat la seva decisió de renunciar a la seva acta de regidor. Determinació que presentarà davant dels seus companys de corporació al proper ple municipal, convocat per al dilluns de la setmana que ve. Dia 12 de setembre.

A través d'un comunicat, Ortín, assegura que ser regidor del seu poble ha estat una de les experiències més boniques i enriquidores que ha experimentat, però, afegeix, que ha arribat el moment d'acomiadar-se'n. Al·lega motius laborals per abandonar el càrrec. I anuncia que serà substituït per la seua companya en la formació valencianista, Mireia Ripoll.

Mireia Ripoll nova edil

La nova regidora que prendrà possessió a l'ajuntament de Calp formava part de la candidatura de Compromís en els últims comicis ocupant el número 3 de la llista, encara que ja havia estat al cartell dels valencianistes en anteriors comicis. Una dona que es dedica professionalment al sector turístic i forma part de l'Executiva Comarcal de Compromís i de Joves del País Valencià de la Marina.

Carlos Ortín es desvincula de la política activa local, però no és un adéu definitiu, segons indica l'encara regidor calpí, que assegura que continuarà lligat al projecte de Compromís per Calp. Destacant la necessitat de donar continuïtat al projecte valencianista a la ciutat del Penyal.

 

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *